a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
preloader
WHEN IN WIEN – Cliché
2303
post-template-default,single,single-post,postid-2303,single-format-standard,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog

Cliché  / Blog  / WHEN IN WIEN

WHEN IN WIEN

 

Orice fashionista, trebuie sa viziteze Viena!

Orasul asta, are ceva magnific, silfid. It.s like a ballerina! Are o gratie, pe care rar o regasesti, in marile orase! Cladirile, sunt superbe! Arhitectura istorica, se imbina cu arhitectura moderna din otel si sticla, intr.un mod impresionant! Nu poti sa nu savurezi o ceasca de istorie, cu o vizita la Castelul Schonbrunn.

schronbrunn-2Am ramas impresionata, de cat de bine sunt organizati, la vizitarea castelului. In afara garderobei, unde iti poti lasa, bagajul mai serios (rucsac, haine..etc.) au pregatit, pentru fiecare popor care.i viziteaza, ghiduri audio gratuite, in limba respectiva. Genial, nu?

Nu poti sa nu te plimbi pe strazile Vienei! Sa nu gusti snitzelul vienez! Bine…nu oriunde! Desigur, la mult cunoscutul restaurant Figlmueller, in inima Vienei. De tinut minte: niciodata, nu mergi fara rezervare din timp, facuta online, pe site.ul lor! Bine, asta in cazul cand nu esti un iubitor la cozilor interminabile, de cate 2-3 ore. Fereasca Dumnezeu, sa fie si iarna afara! Ca la ei, iernile..sunt dure. Daniela, Stie! Au un aer rece, extrem de taios, care te cam obliga sa.ti pui tot geamantanul cu haine pe tine!

Wien Streets 2

Nu mai vorbesc de noua Gara din Viena, care ..arata, in interior, ca aeroportul nostru Otopeni?! M.am simtit revoltata! La ei in gara, gasesti reprezentanta Bobby Brown ( la noi, nu gasesti nici macar in mallurile din toate marile orase), mai gasesti Reserve..Kenvelo..etc. La ei, o multime de restaurante, cu specific asiatic, european, american. La noi..3 locuri unde poti manca: Mac Donalds, KFC si o cafenea mai serioasa.

Ce fashionista esti, daca nu savurezi o cafea melange ( jumatate mokka, jumatate lapte cald) la Fashion Tv Cafe – Cafeneaua Oficiala a celui mai puternic Post de televiziune dedicat industriei fashion, Fashion Tv, patronat de biecunoscutul om de afaceri Michel Adam.

sigla afara f cafe

interior cafe wienn

scaune cafenea

Sa nu uitati un amanunt extreeem de important: weekendul, la ei, este dedicat timpului liber de calitate, petrecut in familie. Prin urmare, veti gasi cele 2 mari malluri inchise, parcul de distractii Prater inchis, la fel si uriasul outlet Pandorf, aflat la iesirea din Viena. In schimb, in weekend, veti gasi toate restaurantele de calitate, pline cu familii de vienezi. Sfatul meu? Rezervati.va locuri din timp, asa cum fac vienezii, pentru ca riscati sa faceti niste compromisuri mari, in privinta locurilor unde puteti servi masa…

In concluzie, Viena trebuie vizitata, indiferent de anotimp: vara, sau iarna. Te va fascina si te va umple de frumusete!

Wien Streets 1

funda rosie viena

 

No Comments

Leave a Reply

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.