a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
preloader
TREND ALERT: A NEW COLOR IN TOWN/ MATRIX- COLOR MELTING – Cliché
1036
post-template-default,single,single-post,postid-1036,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog

Cliché  / beauty&health  / TREND ALERT: A NEW COLOR IN TOWN/ MATRIX- COLOR MELTING

TREND ALERT: A NEW COLOR IN TOWN/ MATRIX- COLOR MELTING

Trendurile 2017, in materie de hair-style, au ajuns si la noi, gratie celor de la MATRIX si gamei lor de vopsele revoltionare: MATRIX-COLOR MELTING/THE HOLOGRAPHIC EDITION. Saptamana aceasta am participat la lansarea acestui trend, in Brasov, in cadrul seminarului Trend Color Melting Brasov, organizat cu succes de Ciprian Petrus, reprezentantul oficial Matrix, in Brasov.  eu cu organizatorul Impreuna cu Ciprian Petrus organizatorul si reprezentatul de vanzari Matrix, pe Brasov.

 

Patru traineri hair-style artisti: Nela Parnica, Grindeanu Radu, Bogdan Bodiu si Tollas Levi au prezentat noul trend Color Melting si incredibilul kit Bond Ultim8, printr.o serie de demonstratii de top. Am admirat pasiunea acestor traineri tineri, dar si interesul activ de care a dat dovada publicul.

IMG_5542_1 (2)Expert Trainer at Matrix Professional Haircare & Color      Radu Grindean– Cluj

 

IMG_5505_1Expert Trainer at : Matrix Professional HairCare & Color , Tollas Levi – Medias

 

IMG_5513_1 (2)

IMG_5503Artist hair-stylist: Bogdan Bodiu  -Cluj

 

IMG_5531_1Artist Hair Stylist: Nela Parnica– Brasov

Ce este, de fapt, Color Melting? In mod expres, se traduce prin topirea culorii. Mai exact, pe toata lungimea firului de par, vorbim despre o imbinare armonioasa a 2 sau 3 culori. Cei de la Matrix ne propun  o Colectie de  mai multe idei, in nuante superbe si indraznete: Rose Gold Melt, Mocha Melt, Opal Melt, Marmeid Melt, Lilac Color Melt, Spicy Color Melt, Bronde Color Melt. Inspiratia specialistilor de la Matrix vine din culorile oceanului, culorile cerului, sirene, scoici multicolore.  Bine de stiut, ca Matrix Color Melting nu se adreseaza doar femeilor, ci si barbatilor. ( cei mai indrazneti, desigur)

IMG_5547_1IMG_5542_1 (2)

Va las in compania fotografiilor made by me, si nu uitati: Trendul a sosit! Vopseaua a venit si ea! O gasiti in saloanele de hair-style, colaboratoare Matrix. Fiti frumoase, ca meritati! 😉

detaliu

IMG_5525IMG_5551 (2)

No Comments

Leave a Reply

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.