a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
preloader
The S.E.C.R.E.T. L.O.V.E. of D.R.A.C.U.L.A. – Cliché
2607
post-template-default,single,single-post,postid-2607,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog

Cliché  / Blog  / The S.E.C.R.E.T. L.O.V.E. of D.R.A.C.U.L.A.

The S.E.C.R.E.T. L.O.V.E. of D.R.A.C.U.L.A.

 

„She loved him with a messy heart. He hugged her with fragile bones.. She touched him with scared hands. He kissed her with bruised lips.. They whispered all the flaws And inhaled The Storm Together.” – Randy Mascorro.  

Asa poate fi descrisa o frumoasa poveste de dragoste, nestiuta de multi, avandu.i ca titulari pe Contele Dracula si Katarina, o copila din popor, de o frumusete aparte.. Multi nu stiu, dar documentele vremii atesta aceasta iubire cumva interzisa, de undeva de sus, dar totodata binecuvantata cu  copii, dintre Domnitorul Vlad Tepes, casatorit pe acea vreme, si o copila din neam de tesatori. Spun interzisa, pentru ca ei nu au reusit niciodata sa se casatoreasca, desi si.au dorit.o amandoi.  Pe un fond atat de frumos, s.a organizat filmarea unui clip, in locatia perfecta: Castelul Bran, unde s.a si consumat aceasta iubire secreta. O echipa de oameni frumosi, cu idei si atitudini inspirate, impreuna cu initiatorul acestui proiect: Adrian Colesniuc, s.au straduit sa redea una dintre cele mai puternice si nestiute povesti de dragoste, din Transilvania, care il are in centrul atentiei pe marele domnitor Vlad Tepes, atat de celebru in intreaga lume! Si asa, a aparut The fashion tale: ”The Secret Love of Dracula”. Clipul are o interpretare moderna, avangardista. Veti observa acest lucru, din coafurile indraznete ale modelelor, realizate impecabil de echipa Intercoiffure Romania- coordonata de talentatul hair stilist Adrian Colesniuc, si din outfiturile alese cu multa inspiratie, de hiper talentata Mimi Chipaila – Creative Art Director. Machiajul a fost unul de exceptie, realizat cu produse deosebit de calitative ( fapt, pe care l.am observat cel mai bine, cand am facut fotografiile), marca Ferrarucci Proffesional Make up Romania. Filmarea a fost coordonata, cu succes, de Marius Damian. Desi nu am reusit sa enunt pe toata lumea implicata in acest proiect deosebit, tin sa.i felicit pe fiecare in parte, pentru profesionalismul de care au dat dovada. Asa cum v.am obisnuit, fotografiile le fac singura, la fiecare colaborare, tocmai pentru a transmite cat mai bine, viziunea mea personala si vibe.ul proiectului, asa cum l.am simtit eu. Voi reveni asupra acestui proiect, pentru a va prezenta filmul, realizat, in cadrul lui. Felicitari Adrian Colesniuc, pentru o initiativa originala si indrazneata, si multumesc pentru oportunitatea de a lua parte la un proiect superb! Cat despre noi, adica eu si cu voi, cei care cititi acum aceste randuri, va las in atmosfera enigmatica si incendiara, a acestei povesti de iubire si va anunt ca ne asteapta surprize frumoase, in viitor!  * Fotografiile se pot prelua, doar cu recunoasterea dreptului de autor.

STAY HERE    I     YOURS CLICHE INSPIRE    I

 CASTELUL BRAN.  In toata splendoarea lui.

 

Interioare ale Castelului Bran. Superbe…

 

 Prietenele Katharinei. Frumoase, ca si povestea ….

 

Iata.l si pe Domnitorul Dracula! De o frumusete misterioasa….

 Sotia Domnitorului…

 

 Frumoasa Katharina…

My Whispers….

No Comments

Leave a Reply

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.