a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Follow me
preloader
Termeni si conditii – Cliché
17558
page-template-default,page,page-id-17558,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Termeni si conditii

Cliché  / Termeni si conditii

Termeni si conditii

Website-ul www.clicheinspire.com este proprietatea A&M EVENT DAY SRL, cu sediul in Brasov, Bulevardul Garii nr. 3, CAMERA 6, bloc 3, scara F, Ap. 03, inregistrata cu CUI: 30451312 si Nr. Reg. Com: J08/2770/2019, e-mail: clicheinspireatelier@gmail.com

Prin utilizarea acestui site esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Clicheinspire.com   isi asuma dreptul de a modifica prevederile fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni si conditii”. 

Clicheinspire.com  iti garanteaza acces limitat pentru informare si realizarea de comenzi online, insa nu iti ofera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei A&M EVENT DAY SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

1. Produsele CLICHE

Produsele comercializate prin intermediul www.clicheinspire.com sunt fabricate in Romania si sunt transmise in ambalajul original al produsului. La data livrarii acestea vor fi insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

2. Plata produselor

Pe site-ul www.clicheinspire.com poti opta pentru plata cu cardul online.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

3. Livrarea produselor

Livram produsele oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor variaza si este mentionata pe pagina fiecarui produs in parte. Comanda iti va fi confirmata prin e-mail sau telefon, inainte sa-ti livram produsele.

Costurile de livrare

1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 1000 RON 

2. 20 RON (tva inclus) pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 1000 RON

Realizam livrarea prin Fan Courier. Tarifele de mai sus sunt valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru Fan Courier ( peste 5000 localitati ).

 In cazul in care nu vei fi gasit la adresa mentionata, vei fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul tau ca produsele au ajuns in stare buna.

Exista o serie de motive independente: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti in baza carora CLICHE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi livrate.

4. Garantia produselor

Garantia acopera repararea sau inlocuirea produsului defect. Daca vei solicita garantia, te rugam sa prezinti produsele defecte in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura produsului si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, putem decide sa ti le returnam fara a-ti solutiona garantia.

In cazul returnarii produselor, te vom ruga sa asiguri costurile de transport pentru expedierea produselor defecte catre noi, la adresa mentionata prin e-mail sau telefon.

Daca produsul tau prezinta defecte fizice precum pete, crapaturi sau rupturi, acesta nu va beneficia de garantie.


Te rugam sa pastrezi bonul fiscal sau factura primite la cumparare, in perioada de garantie. Pentru produsele CLICHE, oferim certificate de garantie de 30 de zile acestea fiind trimise odata cu produsele comandate. Factura fiscala va fi trimisa atasat pe e-mail.

Prezentul certificat de garantie va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr. 449/2003, Ordonanta Guvernului Romaniei nr; 21/1992, republicata).

 Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor precizate mai sus.


5. Returnarea produselor

Te rugam sa returnezi produsele la adresa:  Bulevardul Garii nr. 3, CAMERA 6, bloc 3, scara F, Ap. 03 Brasov, impreuna cu formularul de retur completat. Pentru a obtine un dublicat al formularului de retur, va rugam sa ne contactati la adresa clicheinspireatelier@gmail.com.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 in calitate de consumator (cumparator) ai dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot sa iti revina sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 In cazul in care doresti sa returnezi produsele, te rog sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

· Produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutia de ambalaj originala, insotite de toate accesoriile aferente produsului;

· in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o tinuta de alta marime in schimbul celei initiale;

· Poti solicita schimbarea marimii o singura data. In acest sens te invitam sa consulti tabelul de marimi afisat pe www.clicheinspire.com

· Vei asigura contravaloarea transportului in cazul in care doresti sa returnezi produsele;

· In cazul in care produsul nu poate fi schimbat cu o alta marime, iti vom returna suma achitata , prin tansfer bancar (in contul mentionat de tine in maxim 10 de zile calendaristice, de indata ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite.

6. Copyright www.clicheinspire.com

Intregul continut al site-ului clicheinspire.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea A&M EVENT DAY  SRL si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

7. Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, site-ul www.clicheinspire.com, prin A&M EVENT DAY  SRL, in calitate de Prestator, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

Definiție termen consimțământ

„Consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.

Legislația aplicata in vederea consimțământului

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Drepturi Prestator prin consimțământ

A&M EVENT DAY  SRL are dreptul prin consimțământ digital, de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul prelucrării informațiilor ce conțin date cu caracter personal constă în asigurarea serviciilor de comerț si tinerea la curent cu activitatea noastră, conform cererilor de pe site-ul www.clicheinspire.com

Prestatorul, in calitate de Operator se angajează sa păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal de care a luat la cunoștință.

Drepturi persoana vizata prin consimțământ

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), beneficiați de dreptul de Informare, Acces, Rectificare, Ștergere, Restricționare, Portabilitate, Opoziție, si de intervenție asupra datelor, conform art. 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, din prezentul regulament. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere prin e-mail la adresa clicheinspireatelier@gmail.com

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugam să ne informați cât mai curând posibil.

Categorii de date cu caracter personal

Sunt înregistrate următoarele categorii de date cu caracter personal cu următorul scop:

numele, prenumele – cu scopul de a organiza comerțul, întocmirea documentației de comerț si facturarea comenzilor;

adresa – cu scopul livrării produselor comercializate;

datele financiare, cont IBAN – solicitat la returul produselor, pentru returnarea contravalorii acestora prin Ordin de Plata;

numărul de telefon mobil personal – pentru contact comerț, informare produse si activități post vânzare;

adresa e-mail – pentru transmiterea digitala a facturii, urmarirea stadiului de procesare a comenzii, informații produse si newsletter;

Scopul si temeiul prelucrării datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal menționate va fi efectuată pentru realizarea următoarelor scopuri si temei:

interesele persoanei fizice vizate de a beneficia de servicii de comerț;

consimțământul explicit al clientului cu privire la alegerea unui produs asociat domeniului modei;

consimțământul explicit al clientului pentru a primi informații despre produsele si serviciile oferite de www.clicheinspire.com

Păstrarea si Transferul datelor cu caracter personal către terți

Informațiile înregistrate prin datele personale sunt destinate utilizării de către Departamentul Administrativ al A&M EVENT DAY  SRL, in conformitate cu Analiza de Impact asupra folosirii datelor cu caracter personal. Datele se păstrează in format scris si digital in cadrul departamentului Administrativ. Datele in format scris sunt păstrate in fișet de documente si disponibil doar personalului Administrativ. Datele digitale sunt prezente si păstrate pe calculatorul definit Administrativ, protejat prin sistem de operare Windows licențiat, suita Office licențiata, Pachet Antivirus cu licența, iar accesul este asigurat prin user si parola proprie a Departamentului Administrativ al Societății A&M EVENT DAY  SRL

Datele înregistrate vor fi dezvăluite terților, si anume firmelor de curierat si contabilitate, in scopul desfasurarii activitatilor contractuale de livrare a produselor si de inregistrare in contabiliate a facturilor emise.

Valabilitate

Prezentul consimțământ este valabil pentru o perioadă de 10 de ani sau până la retragerea sa de la data comenzii.

8. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, iti exprimi acordul in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea website-ului clicheinspire.com si a relatiilor comerciale.

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.