a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
preloader
SOIREES DE LA MODE XXI – Cliché
17303
post-template-default,single,single-post,postid-17303,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog

Cliché  / Events. Experiments  / SOIREES DE LA MODE XXI

SOIREES DE LA MODE XXI

Soirees de la Mode XXI: un eveniment high class, public pe masura, intr.o locatie rafinata si sobra, excat ca personalitatea in cinstea caruia s.a organizat acest rafinament: Karl Largerfield. Nu va voi spune cine a fost KL, pentru ca presupun ca toata lumea stie cate ceva,  despre marele geniu al creatiei high luxury, din industria fashionului mondial. Evenimentul a fost organizat de apreciatul analist de moda Alin Galatescu. Am admirat profunzimea abordarii acestei tematici, nu tocmai usoara. Organizatorul a ales extrem de bine coloana sonora a evenimentului: aceeasi muzica pe care o prefera si Karl Largefeld, presarata cu franturi din interviurile date de acesta. Genial! Tot respectul, domnule Galatescu! De asemena, am observat grija cu care a fost amenajata sala eventului: din loc, in loc, regaseai mici detalii care iti reaminteau de ce te afli acolo: ca sa il celebrezi pe Karl Largefeld: buchetele de flori si fotografii discrete cu marele geniu.. Superb! Am fost coplesita, pe deplin! 
Afisul evenimentului, extrem de inspirat!
Evenimentul a avut loc, la Ambasada Germaniei, din Bucuresti!
Cuvant de bun venit, oferit de gazde si organizator
Eu sunt innebunita dupa detalii! Atunci cand descopar detalii, nu ezit sa le fotografiez! Aici, detalii superbe, din sala evenimentului.
Intreaga sala, a fost presarata, cu momente vizuale, ca acesta. Superb si emotionant..
 In cadrul evenimentului, o serie de designeri romani, foarte talentati, au prezentat cate patru creatii gandite special pentru acest eveniment. Am fost de.a dreptul impresionata sa descopar, in colectiile prezentate, atata pasiune, seriozitate in munca creatiei si totodata respectul  designerilor, pentru acest mare personaj al modei: Karl Largerfeld. 
 Inca din backstage, am remarcat  rochii superbe, pe care le.am descoperit in timpul showului, ca apartinand talentatei creatoare de moda Romanita Iovan. Am observat ca piesele create au fost definite, de aceeasi eleganta si frumusete care o caracterizeaza pe Romanita Iovan.  O splendida rochie neagra, un amestec de  dantela si matase, definita de o sobrietate specifica lookului celui care a fost si va ramane KL. Nu am putut sa nu remarc profesionalismul modelului care a purtat aceasta rochie! Superb.. Felicitari! O alta rochie lunga, de data aceasta pe alb, cu materiale sofisticate, voal transparent si aplicatii de flori albe pe toata suprafata rochiei. Am observat ca intreaga colectie, a respectat tonul monocrom atat de specific lui Largerfield. 
Imaginea sugestiva a serii: HIGH CLASS
Superba rochia, superb si modelul! Creatie semnata Romanita Iovan
Trecem mai departe, la un alt designer care mi.e mi.a placut: Norina ST. Pastreaza si ea tonul monocrom, care este firul rosu al tematicii evenimentului. In schimb, acest designer forteaza usor barierele stilului semnat Largerfeld si reuseste sa ne surprinda printr.o abordare jucausa, tinereasca, plina de vitalitate, prezentand 4 rochii de.a dreptul uluitoare. Este folosit mult voal si pene. Dupa cum stiti din postarile mele de pe facebook, voalul si penele sunt prezente in tendintele modei acestui an, penele inlocuind blana. Observam rochii elegante, transparente, cu un sex appeal deosebit. Felicitari, Norina ST!  
Creatie semnata Norina ST
Superba…
Surpriza serii a venit, insa, de la designerul Aleha Toncea: Rochiile de matatse, foarte frumoase, lungi, lejere, pe note sobre de negru, au avut imprimat chipul marelui Karl Largerfield. Designerul a reusit sa creeze un moment deosebit, presarat de o sensibilitate aparte. Superb! Felicitari pentru tot efortul depus Aleha Tonciu! 
O idee geniala si foarte trendy, de a imprima chipul KL!
Designerul Alexandra Calafeteanu, deja cunoscuta pentru talentul creatiilor ei, ne.a incantat cu prezentarea a patru tinute spectaculoase, in care foloseste material in nuate de argintiu, alb, negru. Mi.a placut ideea de decupaj in talia sacoului, mi.au placut umerii bufanti care sunt in mare voga anul acesta ( apropo, modelul, care a purtat aceasta tinuta, a fost printre cele mai frumoase modele ale serii)  si sa nu uit manusile: toate fotomodelele au purtat manusi negre, devenite simbol in lookul domnului Karl Largerfeld. Felicitari Alexandra Calafeteanu! 
O abordare moderna, semnata Alexandra Calafateanu.
Ea este cel mai frumos chip al serii! 🙂
Cea mai frumoasa Colectie a serii, in acceptiunea mea, revine designerului Iris Seban! Aici, am descoperit cea mai frumoasa si spectaculoasa rochie a evenimentului. Pe umbre de negru, am remarcat  multitudinea detaliilor care au reusit sa creeze magia acestei rochii! Tot in creatia ei, am fost de.a dreptul uimita de jocul atat de intortocheat, ca un puzzle daca vreti, care l.a  prezentat aceasta rochie extraordinara pe nunate aurii. Nu pot remarca love affair.ul dintre rochie si modelul care o poarta ( apropo, ati ales extrem de bine fotomodelul care sa imbrace aceasta rochie. Felicitari!). 
Arta…
Rochia aurie, de care va spuneam!
Detalii….
Si acum, va prezint cele mai frumoase rochii, selectie realizata de mine, ( le.am dat chiar si un nume)  pentru aceasta editie nr XXI, Soirees de la Mode: Romanita Iovan: High Fashion. Norina ST : Take  me to the moon.  Iris Serban: The Queen of the Night, Luxuriant, Take me with you.  
High Fashion. Signed by Romanita Iovan.
Take Me to the Moon. Signed by Norina ST
Queen of the Night. Signed by Iris Serban.
Luxuriant. Signed by Iris Serban.
Multele ore de munca si concentrare, din partea organizatorului - dl Alin Galatescu, mult talent, ingeniozitate si respect din partea designerilor, multele ore de repetitii si atentie din partea  fotomodelelor, toate acestea au reusit sa creeze un eveniment foarte bine pus la punct, pana in cel mai mic detaliu, asa cum isi gandea evenimentele, de fiecare data si Karl Largefeld.  Bravo si Respect tuturor celor implicati in Soirees de la Mode  XXI. Yours Cliche Inspire! 

No Comments

Leave a Reply

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.