a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Instagram
Follow me
preloader
Soirees de la Mode 22 – Cliché
17413
post-template-default,single,single-post,postid-17413,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog

Cliché  / fashion  / Soirees de la Mode 22

Soirees de la Mode 22

Si a venit timpul pentru SOIREES DE LA MODE 22. Editia 22. 
 
Ce pregatiri, ce fast, cata verva si frumusete!
Locatie de vis! Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti.
Cool, ha?
Public ales si glamouros! 
Organizare foarte buna, gratie initiatorului acestei serii de eventuri foarte inspirata, binecunoscutului analist de moda Alin Galatescu.
Dar sa ajungem si la firul rosu al evenimentului: si anume prezentarea creatiilor a 15 designeri din Romania, unii foarte cunoscuti si altii mai putin cunoscuti de catre publicul consumator de fashion. Majoritatea au fost creatii purtabile, targetate pe street wear.ul de zi cu zi, dar mai ales pe evenimente deosebite din viata unei femei. Mi.a placut foarte mult,  finetea materialelor folosite, stralucirea, dar si inventivitatea cu care au fost imbinate diferite texturi de materiale! Culori suave, feminine, dar si culori tari, cu ceva glitter si multa indrazneala.  Am vazut, in aceste creatii, multa eleganta, foarte multa feminitate, sexualitate, gratie, dar si putere! Designerii care mi.au placut foarte mult au fost Natalia Vasiliev si Romanita Iovan! Am vazut creatii realizate cu mult profesionalism si cu o siguranta electrizanta, care a reusit sa le detaseze de celelate prezentari, foarte reusite si ele, de altfel! 
Indragita creatoare de moda Romanita Iovan, impreuna cu creatiile ei
Natalia Vasiliev, un binecunoscut designer din Republica Moldova si creatiile ei
As putea afirma ca designerii au abordat toate laturile unei femei, in profunzimea lor!
Colectie semnata Claudia Rawlings. Exact ce va spuneam mai sus 🙂
Piesa de exceptie, din colectia designerului Iuliana Robescu. My fav!
Detalii surprinse de mine, de la aceeasi tinuta de mai sus!
Colectia Alexandrei Calafateanu a atras , din nou, multa admiratie !
Editia a fost dedicata talentatului designer Razvan  Ciobanu, plecat dintre noi mult prea devreme! Se stie ca intreaga creatie a designerului Razvan Ciobanu este strabatuta de multa eleganta, frumusete si inspiratie! Toate aceste creatii prezentate, in cadrul evenimentului, au fost un tribut adus acestei flori ale fashionului romanesc! 
Evenimentul a fost incununat cu ultimile creatii ale regretatului Razvan Ciobanu, care fac parte dintr.o colectie neterminata, intitulata de colegi  UNFINISHED..
Sunt rochii superbe, pe care le putem purta la petreceri, la gale, sau aniversari. 
Va indemn pe toate, ca atunci cand aveti un eveniment important, nu ezitati sa apelati la acesti oameni atat de talentati, care sunt designerii nostri de fashion! Cumparati.le creatiile, dati.le acea putere si energie sa mearga mai departe! Ei creeaza, de fiecare data, pentru noi, cu aceeasi maiestrie, cu aceeasi bucurie, dar de fiecare data cu o alta sclipire de inspiratie!
 
Creatie semnata Romanita Iovan! Superb 🙂

No Comments

Leave a Reply

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.