a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Follow me
preloader
Schimb si retur – Cliché
17562
page-template-default,page,page-id-17562,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Schimb si retur

Cliché  / Schimb si retur

In functie de produsul pe care alegeti sa il achizitionati, exista diferite metode de schimb si retur.

1.      Pentru produsele realizate pe marimi standard (XS/S/M/L)

·         Acceptam returul unui produs in termen de 14 zile de la primirea coletului.

·         Clientul este responsabil de acoperirea costurilor aditionale de transport. Cererile de retur primite dupa cele 14 zile nu vor fi cceptate.

·         Acceptam returul numai pentru produsele ce nu au suferit deteriorari ulterioare cumpararii si se afla in starea originala, care nu au fost purtate, modificate sau spalate, cu toate etichetele originale atasate si in ambalajul original. Recomandam sa verificati starea produsului la livrare, inainte de a indeparta orice eticheta. Daca produsul primit nu are etichetele atasate, va rugam sa ne anuntati imediat.

·         Un produs poate fi inlocuit doar cu o alta marime. Produsele primite in locul celui achizitionat initial vor fi livrate numai dupa ce s-a realizat returul, iar produsul returnat a fost verificat de catre echipa noastra. Inlocuirea unui produs se poate realiza o singura data, iar clientul este responsabil de acoperirea costurilor aditionale de transport.

1.     Pentru produsele realizate pe marimile dumneavoastra

Nu se accepta retururi. Totusi, in termen de 14 zile calendaristice ne puteti contacta pentru a solutiona orice neconformitate a produsului. Aceste neconformitati incud:

·         Articolul prezinta defecte de fabricatie. Recomandam sa verificati starea produsului la livrare, inainte de a indeparta orice eticheta si de a arunca ambalajul original.

·         Articolul nu corespunde masurilor pe care le-ati comunicat. In momentul plasarii comenzii, veti fi rugata sa specificati masurile personale, bazate pe ghidul pe care vi-l vom trimite. Nu ne asumam responsabilitatea pentru masuratorile realizate gresit. Clientul este responsabil in intregime de masurile pe care ni le comunica. Acestea vor fi comunicate in scris, in momentul plasarii comenzii sau ulterior prin e-mail.

Nu se pot realiza schimburi pentru produsele personalizate, deoarece produsele sunt unice, realizate dupa masurile indicate de fiecare clienta in parte.

Cand voi primi contravaloarea produselor returnate?

Dureaza maxim 3 zile lucratoare de la primirea returului pentru a se realiza returnarea contravalorii acestuia catre client.

Cand toate conditiile au fost indeplinite, va vom notifica si vom returna contravaloarea produsului/produselor.  

Va rugam sa aveti in vedere ca nu vor fi acoperite costurile aditionale de transport ale produselor.

Pentru orice intrebari in legatura cu politica noastra de RETUR SI SCHIMB, va rugam sa ne contactati la clicheinspireatelier@gmail.com

Pot returna produsele achizitionate la reducere?

Da. Acceptam returul produselor aflate la reducere.

Pot schimba un produs pentru alt produs?

Nu. Recomandam returnarea produsului achizitionat si reluarea procesului de cumparare pentru un alt produs.

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.