a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Follow me
preloader
Modalitati de plata – Cliché
17564
page-template-default,page,page-id-17564,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Modalitati de plata

Cliché  / Modalitati de plata

2. Plata online folosind cardul:

1. Integral Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 

  • Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii iar tranzactiile se fac in lei.

2. Prin virament bancar:

  • Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea produsului se face dupa confirmarea platii.
  • DATELE COMPANIEI
  • A&M EVENT DAY SRL
  • CUI: 30451312
  • Nr. Reg. Com: J08/2770/2019

BANCA TRANSILVANIA.

Adresa: Bulevardul Garii nr. 3, CAMERA 6, bloc 3, scara F, Ap. 03,

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.