a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Follow me
preloader
Kissed by Details – Cliché
207
post-template-default,single,single-post,postid-207,single-format-standard,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Blog

Cliché  / fashion  / Kissed by Details

Kissed by Details

 

MONIQUE LHUILLIER . 2017 SPRING /READY -TO-WEAR

Designerul Monique Lhuillier, bine cunoscuta pentru creatiile sale extrem de frumoase pentru mirese, nu ne dezamageste nici de data aceasta si  aduce in prim plan o Colectie Couture luminoasa, pentru primavara anului 2017. Pasionata fiind de detalii, designerul le foloseste din plin.  Intreaga Colectie este luminoasa, scaldata intr.o paleta de culori pastel laptos…flori de bumbac. Este prezenta o minunata jacheta de nurca, vopsita in lavanda laptos. Designerul a folosit dantela Chantilly, sifon pe nuante de roz pal, verde mentolat si albastrul povestilor Disney. Sunt prezente foarte multe detalii inspirate din Frozen, mai exact de catre printesa Elsa. Paiete in forma de inima brodate ici si colo, bijuterii micute prinse pe maneci sau la spate, in partea de jos.  Imprimeurile florale, in culori pastel, sunt foarte bine plasate. Rochii purtabile, cu multe inspiratii florale, care te fac sa te simti intr.o gradina plina cu miresme si culori. Am prezentat in fotografia de mai sus, detaliile uneia dintre cele mai frumoase rochii (my opinion) din colectia Spring 2017/Ready to Wear, creata de Monique Lhuillier si lansata la New York in aceasta toamna.  

*Priviti cu atentie detaliile rochiei: Ce cuvant va vine in minte? Diafan? Te simti o mica printesa, plina de stralucire. Superb, de.a dreptul! Felicitari, Monique Lhuillier! You did it again!

5

No Comments

Leave a Reply

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.