a
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
natus error sit voluptatem accusan
tium doloremque laudanti.
Follow me
preloader
GARANTIA PRODUSELOR – Cliché
17568
page-template-default,page,page-id-17568,theme-audrey,eltd-core-1.0,woocommerce-no-js,audrey-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,eltd-woocommerce-columns-2,eltd-woo-small-space,eltd-woo-single-thumb-below-image,eltd-woo-single-has-pretty-photo,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

GARANTIA PRODUSELOR

Cliché  / GARANTIA PRODUSELOR

Conditii de Garantie

Produsele defecte se returnează în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie după factura produsului și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, putem decide să vi le returnăm fără a vă soluționa garanția. Prezenta garanție se aplică tuturor bunurilor comercializate de brand-ul „ CLICHÉ” și vă asigură toate drepturile conferite de legislația în vigoare (Legea nr. 449/2003, OG 21/1992, republicată). Pentru toate produsele oferim o garanție de 30 de zile calendaristice de la data achiziționării produsului (conform art. 3 si 17 din OG.21/1992). 

Asigurarea Garantiei

1. Pentru produsele realizate pe mărimi personalizate se efectuează în 

exclusivitate ajustari. Produsele nu se pot returna.

2. Pentru produsele realizate pe măsuri standard se efectuează ajustari sau schimburi cu acelasi model si marime diferita, la solicitarea dumneavoastră. Produsele se pot returna.

Cazuri in care Garantia devine nula

1. Deteriorarea produselor ca urmare a uzurii morale și fizice normale

2. Utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, în condiții improprii a produsului

3. Produsul este modificat, după cumpărare, în afara atelierului CLICHÉ

4. Nerespectarea indicațiilor de întreținere a produselor

5. Expunerea prelungită la factorii de mediu

6. Deteriorarea produsului ulterior achiziționării acestuia

7. În caz de furt

Culorile produselor

Depunem eforturi ca nuantele produselor de pe site, sa fie identice cu cele originale. Totusi, datorita faptului ca display poate fi setat diferit, este posibil ca unele nuante sa nu respecte in totalitate originalul. Astfel,nu putem garanta ca nuanta de pe ecranul device-ului este 100% fidela realitatii.

L.O.S.T. I.N. D.E.T.A.I.L.S.